Πολιτική Αλλαγών

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς. Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά. Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης, η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων.

Στις περιπτώσεις που το προϊόν που παραγγέλθηκε από τον πελάτη, δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του και το γεγονός οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος εκτίμηση του πελάτη, τότε το κόστος μεταφοράς του επιστρεφόμενου προϊόντος και η αποστολή του νέου επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 6€ χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος .Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της JOANJEWELS.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών, τότε η JOANJEWELS δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή.

Για την αποφυγή άσκοπων παραγγελιών και επιστροφών, για οποιαδήποτε απορία, σας προτείνουμε πριν την παραγγελία να επικοινωνήσετε μαζί μας. Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας ελέγξτε για τυχόν ελαττώματα που μπορεί να υπάρχουν ώστε να μπορέσουμε να τα αντικαταστήσουμε.

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το JOANJEWELS κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα υπαναχώρησης και δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν αποσταλεί. Αυτό μπορεί να γίνει με τηλεφωνική επικοινωνία , email του πελάτη.

Επιστροφές χρημάτων: Τα χρήματα συνήθως επιστρέφονται άμεσα. Σε κάποιες περιπτώσεις και ανάλογα με την τράπεζα ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 14 ημέρες.

Τα χρήματα επιστρέφονται εάν και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο, με το οποίο δηλώνετε αν θέλετε να παραλάβετε αντίστοιχο προϊόν ή κάποιο άλλο ίσης αξίας. Όλα αυτά βέβαια αφού το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε, πως σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους ως “ελαττωματικό προϊόν”, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 6970505015 ή στο email: joanjewels2012@gmail.com